Reading en healing

 

Wat is een reading? Het is een beschrijving in woorden van de energie van jou en geeft je meer duidelijkheid over je manier van zijn in dit leven, je struikelblokken en je doeleinden in je leven.
Het geeft je inzicht in jezelf.
Door dit bewustzijn verandert er iets, gaat de energie weer meer stromen in je leven. Door dit bewustzijn kun je stappen zetten om dingen op een andere manier te doen.

Wanneer er blokkades zijn in het lichaam, uit zich dat vaak in lichamelijke klachtpraktijk2kleinen of emotionele problemen. Verdriet, angst, depressies, burn-out, slaapproblemen, concentratieproblemen of faalangst, zijn zo maar wat opsommingen van veel voorkomende klachten.

Meestal is datgene wat er speelt ook voelbaar in het lichaam. Tijdens de healing probeer ik je naar de kern van het ‘probleem’ brengen.  Je leert meer te luisteren naar de boodschappen die je lichaam je geeft en er liefdevol mee om te gaan. Je leert dat wat er speelt te (h)erkennen en krijgt handvaten om er anders mee om te gaan. Lichamelijke klachten kunnen verdwijnen, emoties gaan stromen. Door hetgeen jij je bewust bent geworden en de stappen die je van hieruit zet verandert er vaak vanzelf ook van alles in je leven, je omgeving, je relaties, je werk..
Anneke handtekening